Abrir menú principal

Los números EC 3.4 representan a las enzimas hidrolasas que actúan sobre enlaces peptídicos.

Índice

EC 3.4.11, aminopeptidasasEditar

EC 3.4.11.1: Lucil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.2: Membrana alanil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.3: Cistinil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.4: Tripéptido aminopeptidasa.

EC 3.4.11.5: Prolil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.6: Aminopeptidasa B.

EC 3.4.11.7: Glutamil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.8: EC 3.4.19.3.

EC 3.4.11.9: Xaa-Pro aminopeptidasa.

EC 3.4.11.10: Bacterial leucil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.11: Entrada borrada.

EC 3.4.11.12: Entrada borrada.

EC 3.4.11.13: Clostridial aminopeptidasa.

EC 3.4.11.14: Citosol alanil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.15: Aminopeptidasa Y.

EC 3.4.11.16: Xaa-Trp aminopeptidasa.

EC 3.4.11.17: Triptofanil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.18: Metionil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.19: D-estereoespecífica aminopeptidasa-

EC 3.4.11.20: Aminopeptidasa Ey.

EC 3.4.11.21: Aspartil aminopeptidasa.

EC 3.4.11.22: Aminopeptidasa I.

EC 3.4.11.23: PepB aminopeptidasa.

EC 3.4.13, dipeptidasasEditar

EC 3.4.13.1: EC 3.4.13.18 y 3.4.13.19.

EC 3.4.13.2: EC 3.4.13.18 y 3.4.13.19.

EC 3.4.13.3: Xaa-His dipeptidasa.

EC 3.4.13.4: Xaa-Arg dipeptidasa.

EC 3.4.13.5: Xaa-metil-His dipeptidasa.

EC 3.4.13.6: EC 3.4.11.2.

EC 3.4.13.7: Glu-Glu dipeptidasa.

EC 3.4.13.8: EC 3.4.13.18 y 3.4.13.19.

EC 3.4.13.9: Xaa-Pro dipeptidasa.

EC 3.4.13.10: EC 3.4.19.5.

EC 3.4.13.11: EC 3.4.13.18 y 3.4.13.19.

EC 3.4.13.12: Met-Xaa dipeptidasa.

EC 3.4.13.13: EC 3.4.13.3.

EC 3.4.13.14: Entrada borrada.

EC 3.4.13.15: EC 3.4.13.18 y 3.4.13.19.

EC 3.4.13.16: Entrada borrada.

EC 3.4.13.17: Dipeptidasa no estereoespecífica.

EC 3.4.13.18: Citosol dipeptidasa no específica.

EC 3.4.13.19: Membrana dipeptidasa.

EC 3.4.13.20: Beta-Ala-His dipeptidasa.

EC 3.4.13.21: Dipeptidasa E.

EC 3.4.13.22: D-Ala-D-Ala dipeptidasa.

EC 3.4.14, dipeptidil-peptidasas y tripeptidil-peptidasasEditar

EC 3.4.14.1: Dipeptidil-peptidasa I.

EC 3.4.14.2: Dipeptidil-peptidasa II.

EC 3.4.14.3: EC 3.4.19.1.

EC 3.4.14.4: Dipeptidil-peptidasa III.

EC 3.4.14.5: Dipeptidil-peptidasa IV.

EC 3.4.14.6: Dipeptidil-dipeptidasa.

EC 3.4.14.7: Entrada borrada.

EC 3.4.14.8: EC 3.4.14.9 y EC 3.4.14.10.

EC 3.4.14.9: Tripeptidil-peptidasa I.

EC 3.4.14.10: Tripeptidil-peptidasa II.

EC 3.4.14.11: Xaa-Pro dipeptidil-peptidasa.

EC 3.4.14.12: Xaa-Xaa-Pro tripeptidil-peptidasa.

EC 3.4.15, peptidil-dipeptidasasEditar

EC 3.4.15.1: Peptidil-dipeptidasa A.

EC 3.4.15.2: EC 3.4.19.2.

EC 3.4.15.3: EC 3.4.15.5.

EC 3.4.15.4: Peptidil-dipeptidasa B.

EC 3.4.15.5: Peptidil-dipeptidasa Dcp.

EC 3.4.15.6: Cianoficinasa.

EC 3.4.16, carboxipeptidasas tipo serinaEditar

EC 3.4.16.1: EC 3.4.16.5 y EC 3.4.16.6.

EC 3.4.16.2: Lisosomal Pro-Xaa carboxipeptidasa.

EC 3.4.16.3: EC 3.4.16.5 y EC 3.4.16.6.

EC 3.4.16.4: D-Ala-D-Ala carboxipeptidasa (tipo serina).

EC 3.4.16.5: Carboxipeptidasa C.

EC 3.4.16.6: Carboxipeptidasa D.

EC 3.4.17, metalocarboxipeptidasasEditar

EC 3.4.17.1: Carboxipeptidasa A.

EC 3.4.17.2: Carboxipeptidasa B.

EC 3.4.17.3: Lisina carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.4: Gly-Xaa carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.5: Entrada borrada.

EC 3.4.17.6: Alanina carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.7: EC 3.5.1.28.

EC 3.4.17.8: Muramoilpentapeptido carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.9: EC 3.4.17.4.

EC 3.4.17.10: Carboxipeptidasa E.

EC 3.4.17.11: Glutamato carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.12: Carboxipeptidasa M.

EC 3.4.17.13: Muramoiltetrapeptido carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.14: Zinc D-Ala-D-Ala carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.15: Carboxipeptidasa A2.

EC 3.4.17.16: Membrana Pro-Xaa carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.17: Tubilinil-Tyr carboxipeptidasa.

EC 3.4.17.18: Carboxipeptidasa T.

EC 3.4.17.19: Carboxipeptidasa Taq.

EC 3.4.17.20: Carboxipeptidasa U.

EC 3.4.17.21: Glutamato carboxipeptidasa II.

EC 3.4.17.22: Metalocarboxipeptidasa D.

EC 3.4.18, carboxipeptidasas tipo cisteínaEditar

EC 3.4.18.1: Catepsina X.

EC 3.4.19, peptidasas omegaEditar

EC 3.4.19.1: Acilaminoacil-peptidasa.

EC 3.4.19.2: Peptidil-glicinamidasa.

EC 3.4.19.3: Piroglutamil-peptidasa I.

EC 3.4.19.4: Entrada borrada.

EC 3.4.19.5: Beta-aspartil-peptidasa.

EC 3.4.19.6: Piroglutamil-peptidasa II.

EC 3.4.19.7: N-formilmetionil-peptidasa.

EC 3.4.19.8: EC 3.4.17.21.

EC 3.4.19.9: Gamma-glutamil hidrolasa.

EC 3.4.19.10: EC 3.5.1.28.

EC 3.4.19.11: Gamma-D-glutamil-meso-diaminopimelato peptidasa.

EC 3.4.19.12: Ubiquitinil hidrolasa 1.

EC 3.4.21, serina endopeptidasasEditar

EC 3.4.21.1: Quimotripsina.

EC 3.4.21.2: Quimotripsina C.

EC 3.4.21.3: Metridina.

EC 3.4.21.4: Tripsina.

EC 3.4.21.5: Trombina.

EC 3.4.21.6: Factor de coagulación Xa.

EC 3.4.21.7: Plasmina.

EC 3.4.21.8: EC 3.4.21.35.

EC 3.4.21.9: Enteropeptidasa.

EC 3.4.21.10: Acrosina.

EC 3.4.21.11: EC 3.4.21.36.

EC 3.4.21.12: Alfa-lítica endopeptidasa.

EC 3.4.21.13: EC 3.4.16.5 y EC 3.4.16.6.

EC 3.4.21.14: EC 3.4.21.62.

EC 3.4.21.15: EC 3.4.21.63.

EC 3.4.21.16: Entrada borrada.

EC 3.4.21.17: Entrada borrada.

EC 3.4.21.18: Entrada borrada.

EC 3.4.21.19: Glutamil endopeptidasa.

EC 3.4.21.20: Catepsina G.

EC 3.4.21.21: Factor de coagulación VIIa.

EC 3.4.21.22: Factor de coagulación IX.a.

EC 3.4.21.23: Entrada borrada.

EC 3.4.21.24: Entrada borrada.

EC 3.4.21.25: Cucumisina.

EC 3.4.21.26: Prolil oligopeptidasa.

EC 3.4.21.27: Factor de coagulación XIa.

EC 3.4.21.28: EC 3.4.21.74.

EC 3.4.21.29: EC 3.4.21.74.

EC 3.4.21.30: EC 3.4.21.74.

EC 3.4.21.31: EC 3.4.21.68 y 3.4.21.73.

EC 3.4.21.32: Braquiurina.

EC 3.4.21.33: Entrada borrada.

EC 3.4.21.34: Plasma kalikreina.

EC 3.4.21.35: Tejido kalikreina.

EC 3.4.21.36: Elastasa pancreática.

EC 3.4.21.37: Leucocito elastasa.

EC 3.4.21.38: Factor de coagulación XIIa.

EC 3.4.21.39: Quimasa.

EC 3.4.21.40: Entrada borrada.

EC 3.4.21.41: Complemento subcomponente C1r.

EC 3.4.21.42: Complemento subcomponente C1s.

EC 3.4.21.43: Complemento clásico ruta C3/C5 convertasa.

EC 3.4.21.44: EC 3.4.21.43.

EC 3.4.21.45: Complemento factor I.

EC 3.4.21.46: Complemento factor D.

EC 3.4.21.47: Complemento alternativo ruta C3/C5 convertasa.

EC 3.4.21.48: Cerevisina.

EC 3.4.21.49: Hipodermina C.

EC 3.4.21.50: Lisil endopeptidasa.

EC 3.4.21.51: Entrada borrada.

EC 3.4.21.52: Entrada borrada.

EC 3.4.21.53: Endopeptidasa La.

EC 3.4.21.54: Gamma-renina.

EC 3.4.21.55: Venombina AB.

EC 3.4.21.56: Entrada borrada.

EC 3.4.21.57: Leucil endopeptidasa.

EC 3.4.21.58: Entrada borrada.

EC 3.4.21.59: Triptasa.

EC 3.4.21.60: Escutelarina.

EC 3.4.21.61: Kexina.

EC 3.4.21.62: Subtilisina.

EC 3.4.21.63: Orizina.

EC 3.4.21.64: Peptidasa K.

EC 3.4.21.65: Termomicolina.

EC 3.4.21.66: Termitasa.

EC 3.4.21.67: Endopeptidasa So.

EC 3.4.21.68: Activador T-plasminógeno.

EC 3.4.21.69: Proteína C (activada).

EC 3.4.21.70: Endopeptidasa pancreática E.

EC 3.4.21.71: Elastasa pancreática II.

EC 3.4.21.72: IgA-específica serina endopeptidasa.

EC 3.4.21.73: Activador U-plasminógeno.

EC 3.4.21.74: Venombina A.

EC 3.4.21.75: Furina.

EC 3.4.21.76: Mieloblastina.

EC 3.4.21.77: Semenogelasa.

EC 3.4.21.78: Granzima A.

EC 3.4.21.79: Granzima B.

EC 3.4.21.80: Estreptogrisina A.

EC 3.4.21.81: Estreptogrisina B.

EC 3.4.21.82: Glutamil endopeptidasa II.

EC 3.4.21.83: Oligopeptidasa B.

EC 3.4.21.84: Limulus factor de coagulación C.

EC 3.4.21.85: Limulus factor de coagulación B.

EC 3.4.21.86: Limulus enzima de coagulación.

EC 3.4.21.87: EC 3.4.23.49.

EC 3.4.21.88: Represor lexA.

EC 3.4.21.89: Señal peptidasa I.

EC 3.4.21.90: Togavirina.

EC 3.4.21.91: Flavivirina.

EC 3.4.21.92: Endopeptidasa Clp.

EC 3.4.21.93: Proproteína convertasa 1.

EC 3.4.21.94: Proproteína convertasa 2.

EC 3.4.21.95: Activador factor V del veneno de la serpiente.

EC 3.4.21.96: Lactocepina.

EC 3.4.21.97: Asemblina.

EC 3.4.21.98: Hepacivirina.

EC 3.4.21.99: Espermosina.

EC 3.4.21.100: Sedolisina.

EC 3.4.21.101: Xantomonalisina.

EC 3.4.21.102: Peptidasa C-terminal procesante.

EC 3.4.21.103: Fisarolisina.

EC 3.4.21.104: Lectina-asociada serina proteasa-2 del maná.

EC 3.4.21.105: Romboide proteasa.

EC 3.4.21.106: Hepsina.

EC 3.4.21.107: Peptidasa Do.

EC 3.4.21.108: HtrA2 peptidasa.

EC 3.4.21.109: Matriptasa.

EC 3.4.21.110: C5a peptidasa.

EC 3.4.21.111: Acualisina 1.

EC 3.4.21.112: Sitio-1 proteasa.

EC 3.4.21.113: Pestivirus NS3 poliproteína peptidasa.

EC 3.4.21.114: Arterivirus equino serina peptidasa.

EC 3.4.21.115: Birnavirus necrosis pancreática infecciosa Vp4 peptidasa.

EC 3.4.21.116: SpoIVB peptidasa.

EC 3.4.21.117: Stratum corneum enzima quimotriptica.

EC 3.4.21.118: Kalikreína 8.

EC 3.4.21.119: Kalikreína 13.

EC 3.4.21.120: Oviductina.

EC 3.4.22, cisteína endopeptidasasEditar

EC 3.4.22.1: Catepsina B.

EC 3.4.22.2: Papaína.

EC 3.4.22.3: Ficaína.

EC 3.4.22.4: EC 3.4.22.32 y EC 3.4.22.33.

EC 3.4.22.5: EC 3.4.22.33.

EC 3.4.22.6: Quimopapaína.

EC 3.4.22.7: Asclepaína.

EC 3.4.22.8: Clostripaína.

EC 3.4.22.9: EC 3.4.21.48.

EC 3.4.22.10: Estreptopaína.

EC 3.4.22.11: EC 3.4.24.56.

EC 3.4.22.12: EC 3.4.19.9.

EC 3.4.22.13: Entrada borrada.

EC 3.4.22.14: Actinidaína.

EC 3.4.22.15: Catepsina L.

EC 3.4.22.16: Catepsina H.

EC 3.4.22.17: EC 3.4.22.52 y EC 3.4.22.53.

EC 3.4.22.18: EC 3.4.21.26.

EC 3.4.22.19: EC 3.4.24.15.

EC 3.4.22.20: Entrada borrada.

EC 3.4.22.21: EC 3.4.25.1.

EC 3.4.22.22: EC 3.4.24.37.

EC 3.4.22.23: EC 3.4.21.61.

EC 3.4.22.24: Catepsina T.

EC 3.4.22.25: Glicil endopeptidasa.

EC 3.4.22.26: Cáncer procoagulante.

EC 3.4.22.27: Catepsina S.

EC 3.4.22.28: Picornaína 3C.

EC 3.4.22.29: Picornaína 2A.

EC 3.4.22.30: Caricaína.

EC 3.4.22.31: Ananaína.

EC 3.4.22.32: Bromelina del tallo.

EC 3.4.22.33: Bromelina de la fruta.

EC 3.4.22.34: Legumaína.

EC 3.4.22.35: Histolisaína.

EC 3.4.22.36: Caspasa-1.

EC 3.4.22.37: Gingipaína R.

EC 3.4.22.38: Catepsina K.

EC 3.4.22.39: Adenaína.

EC 3.4.22.40: Bleomicina hidrolasa.

EC 3.4.22.41: Catepsina F.

EC 3.4.22.42: Catepsina O.

EC 3.4.22.43: Catepsina V.

EC 3.4.22.44: Nuclear-inclusion-a endopeptidasa.

EC 3.4.22.45: Componente ayudante proteinasa.

EC 3.4.22.46: L-peptidasa.

EC 3.4.22.47: Gingipaína K.

EC 3.4.22.48: Estafopaína.

EC 3.4.22.49: Separasa.

EC 3.4.22.50: V-cath endopeptidasa.

EC 3.4.22.51: Crucipaína.

EC 3.4.22.52: Calpaína-1.

EC 3.4.22.53: Calpaína-2.

EC 3.4.22.54: Calpaína-3.

EC 3.4.22.55: Caspasa-2.

EC 3.4.22.56: Caspasa-3.

EC 3.4.22.57: Caspasa-4.

EC 3.4.22.58: Caspasa-5.

EC 3.4.22.59: Caspasa-6.

EC 3.4.22.60: Caspasa-7.

EC 3.4.22.61: Caspasa-8.

EC 3.4.22.62: Caspasa-9.

EC 3.4.22.63: Caspasa-10.

EC 3.4.22.64: Caspasa-11.

EC 3.4.22.65: Peptidasa 1.

EC 3.4.22.66: Calicivirina.

EC 3.4.22.67: Zingipaína.

EC 3.4.22.68: U1p1 peptidasa.

EC 3.4.23, ácido aspartico endopeptidasasEditar

EC 3.4.23.1: Pepsina A.

EC 3.4.23.2: Pepsina B.

EC 3.4.23.3: Gastricsina.

EC 3.4.23.4: Quimosina.

EC 3.4.23.5: Catepsina D.

EC 3.4.23.6: EC 3.4.21.103, EC 3.4.23.18, EC 3.4.23.28 y EC 3.4.23.30.

EC 3.4.23.7: EC 3.4.23.20.

EC 3.4.23.8: EC 3.4.23.25.

EC 3.4.23.9: EC 3.4.23.21.

EC 3.4.23.10: EC 3.4.23.22.

EC 3.4.23.11: Entrada borrada.

EC 3.4.23.12: Nepentesina.

EC 3.4.23.13: Entrada borrada.

EC 3.4.23.14: Entrada borrada.

EC 3.4.23.15: Renina.

EC 3.4.23.16: HIV-1 retropepsina.

EC 3.4.23.17: Pro-opiomelanocortina enzima convertidora.

EC 3.4.23.18: Aspergilopepsina I.

EC 3.4.23.19: Aspergilopepsina II.

EC 3.4.23.20: Penicilopepsina.

EC 3.4.23.21: Rizopuspepsina.

EC 3.4.23.22: Endotiapepsina.

EC 3.4.23.23: Mucorpepsina.

EC 3.4.23.24: Candidapepsina.

EC 3.4.23.25: Saccharopepsina.

EC 3.4.23.26: Rodotorulapepsina.

EC 3.4.23.27: EC 3.4.21.103.

EC 3.4.23.28: Acrocilindropepsina.

EC 3.4.23.29: Poliporopepsina.

EC 3.4.23.30: Picnoporopepsina.

EC 3.4.23.31: Escitalidopepsina A.

EC 3.4.23.32: Escitalidopepsina B.

EC 3.4.23.33: EC 3.4.21.101.

EC 3.4.23.34: Catepsina E.

EC 3.4.23.35: Barrierpepsina.

EC 3.4.23.36: Señal peptidasa II.

EC 3.4.23.37: EC 3.4.21.100.

EC 3.4.23.38: Plasmepsina I.

EC 3.4.23.39: Plasmepsina II.

EC 3.4.23.40: Fitepsina.

EC 3.4.23.41: Yapsina 1.

EC 3.4.23.42: Termopsina.

EC 3.4.23.43: Prepilina peptidasa.

EC 3.4.23.44: Nodavirus endopeptidasa.

EC 3.4.23.45: Memapsina 1.

EC 3.4.23.46: β-secretasa.

EC 3.4.23.47: HIV-2 retropepsina.

EC 3.4.23.48: Activador plasminógeno Pla.

EC 3.4.23.49: Omptina.

EC 3.4.24, metaloendopeptidasasEditar

EC 3.4.24.1: Atrolisina A.

EC 3.4.24.2: Entrada borrada.

EC 3.4.24.3: Microbial colagenasa.

EC 3.4.24.4: EC 3.4.24.25, EC 3.4.24.32, EC 3.4.24.39 y EC 3.4.24.40.

EC 3.4.24.5: EC 3.4.25.1.

EC 3.4.24.6: Leucolisina.

EC 3.4.24.7: Colagenasa intersticial.

EC 3.4.24.8: EC 3.4.24.3.

EC 3.4.24.9: Entrada borrada.

EC 3.4.24.10: Entrada borrada.

EC 3.4.24.11: Neprilisina.

EC 3.4.24.12: Envelisina.

EC 3.4.24.13: Metaloendopeptidasa IgA-específica.

EC 3.4.24.14: Procolágeno N-endopeptidasa.

EC 3.4.24.15: Thimet oligopeptidasa.

EC 3.4.24.16: Neurolisina.

EC 3.4.24.17: Estromelisina 1.

EC 3.4.24.18: Meprina A.

EC 3.4.24.19: Procolágeno C-endopeptidasa.

EC 3.4.24.20: Peptidil-Lys metaloendopeptidasa.

EC 3.4.24.21: Astacina.

EC 3.4.24.22: Estromelisina 2.

EC 3.4.24.23: Matrilisina.

EC 3.4.24.24: Gelatinasa A.

EC 3.4.24.25: Vibriolisina.

EC 3.4.24.26: Pseudolisina.

EC 3.4.24.27: Termolisina.

EC 3.4.24.28: Bacilolisina.

EC 3.4.24.29: Aureolisina.

EC 3.4.24.30: Cocolisina.

EC 3.4.24.31: Micolisina.

EC 3.4.24.32: Metaloendopeptidasa beta-lítica.

EC 3.4.24.33: Peptidil-Asp metaloendopeptidasa.

EC 3.4.24.34: Neutrofilo colagenasa.

EC 3.4.24.35: Gelatinasa B.

EC 3.4.24.36: Leisamanolisina.

EC 3.4.24.37: Saccharolisina.

EC 3.4.24.38: Gametolisina.

EC 3.4.24.39: Deuterolisina.

EC 3.4.24.40: Serralisina.

EC 3.4.24.41: Atrolisina B.

EC 3.4.24.42: Atrolisina C.

EC 3.4.24.43: Atroxasa.

EC 3.4.24.44: Atrolisina E.

EC 3.4.24.45: Atrolisina F.

EC 3.4.24.46: Adamalisina.

EC 3.4.24.47: Horrilisina.

EC 3.4.24.48: Ruberlisina.

EC 3.4.24.49: Botropasina.

EC 3.4.24.50: Botrolisina.

EC 3.4.24.51: Opiolisina.

EC 3.4.24.52: Trimerelisina I.

EC 3.4.24.53: Trimerelisina II.

EC 3.4.24.54: Mucrolisina.

EC 3.4.24.55: Pitrilisina.

EC 3.4.24.56: Insulisina.

EC 3.4.24.57: O-sialoglicoproteína endopeptidasa.

EC 3.4.24.58: Russellisina.

EC 3.4.24.59: Peptidasa intermedio mitocondrial.

EC 3.4.24.60: Dactilisina.

EC 3.4.24.61: Nardilisina.

EC 3.4.24.62: Magnolisina.

EC 3.4.24.63: Meprina B.

EC 3.4.24.64: Peptidasa mitocondrial procesante.

EC 3.4.24.65: Macrófago elastasa.

EC 3.4.24.66: Coriolisina L.

EC 3.4.24.67: Coriolisina H.

EC 3.4.24.68: Tentoxilisina.

EC 3.4.24.69: Bontoxilisina.

EC 3.4.24.70: Oligopeptidasa A.

EC 3.4.24.71: Endotelina-conversora enzima 1.

EC 3.4.24.72: Fibrolasa.

EC 3.4.24.73: Jararagina.

EC 3.4.24.74: Fragilisina.

EC 3.4.24.75: Lysostapina.

EC 3.4.24.76: Flavastacina.

EC 3.4.24.77: Esnapalisina.

EC 3.4.24.78: GPR endopeptidasa.

EC 3.4.24.79: Papalisina-1.

EC 3.4.24.80: Metaloproteinasa-1 matriz tipo membrana.

EC 3.4.24.81: ADAM10 endopeptidasa.

EC 3.4.24.82: ADAMTS-4 endopeptidasa.

EC 3.4.24.83: Factor letal del anthrax endopeptidasa.

EC 3.4.24.84: Ste24 endopeptidasa.

EC 3.4.24.85: S2P endopeptidasa.

EC 3.4.24.86: ADAM 17 endopeptidasa.

EC 3.4.25, treonina endopeptidasasEditar

EC 3.4.25.1: Proteasoma endopeptidasa complejo.

Enlaces externosEditar