Diferencia entre revisiones de «Casa de la Vega»

Contenido eliminado Contenido añadido
Línea 53:
*'''Jordi de la Vega''' (n.1997)
 
*'''Benito de la Vega Tió''' (n. el 3 de maig de 2013) es un pollet català, de la raça del prat. Va ser adoptat amb dos mesos de vida. Encara que el van acollir el 3 de maig, la data de naixença la consideren també aquest dia. Quan va ser adoptat tenia dos mesos. El van separar dels seus germans, però ara viu amb els seus propietaris que l'estimen molt, i ell també els estima. La seva dieta no és gaire variada; gra i aigua. Durant el seu temps lliure juga a pilota, juga a l'escondite amb els seus propietaris o se'n va de casa a fer un vol i torna al cap de poc perquè no pot estar més de 10 minuts sense veure a la gent que estima. Aquest estiu es mudarà de Barcelona a Bràfim (Alt Camp) on conviurà amb el seu germanastre Leo (Lionel) i la seva cosina Mafalda (pels amics, Mafy).
La seva dieta no és gaire variada; gra i aigua. Durant el seu temps lliure juga a pilota, juga a l'escondite amb els seus propietaris o se'n va de casa a fer un vol i torna al cap de poc perquè no pot estar més de 10 minuts sense veure a la gent que estima.
Aquest estiu es mudarà de Barcelona a Bràfim (Alt Camp) on conviurà amb el seu germanastre Leo (Lionel) i la seva cosina Mafalda (pels amics, Mafy).
 
== Referencias ==