Archivo:Sakarya.jpg

Ver la imagen en su resolución original(960 × 650 píxeles; tamaño de archivo: 251 kB; tipo MIME: image/jpeg)

Resumen

Descripción
Türkçe: Fotoğrafların kaynak gösterilmeden, izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu Ümit AYGÜN 'e aittir.

Mission Aynı anda dört mevsimin yaşandığı ülkemiz, her bölgesinin farklı toprak yapısı, klimatolojik özellikleri vb. doğal etmenler yönünden şartların en elverişli olduğu ülkelerdendir.Bu elverişli şartları kullanarak fidan üretiminde dünya standartlarını yakalamaktır. Company Overview Şirketin kuruluş amacı, Grup firmalarından Sakarya Fidancılık Seracılık San. Tic. A.Ş.’nin 120 hektar alanda üretimini yaptığı bitkileri yarı mamul halde olarak bitki tür ve cinslerine göre uygun kaplarda mamul hale getirmek olup, öncelikle Marmara Grup firmalarının bitki ihtiyacını karşılamak, yurtiçi ve yurtdışına pazarlamaktır. Bu maksatla şirket bünyesinde 5.000 m2 kapalı alan bitki saksılama hangarı ve otomatik sulama sistemleri ile bitki sağlığının gerektirdiği her türlü donanım bulunmaktadır. Description

İşletme bünyesindeki yurtiçi ve yurtdışı proje ve peyzaj uygulamaları yapan Sakarya Botanik San. ve Tic. A.Ş. hali hazırda Orta Asya, Orta Doğu ve Kafkas Cumhuriyetlerinde kapsamlı ihracat yapmakta olup aynı zamanda peyzaj uygulamaları da yapmaktadır.
Fuente mesut computer
Autor umit aygun

Licencia

Licence Art Libre Copyleft: esta obra de arte es libre; puedes redistribuírla y/o modificarla de acuerdo con los términos de la licencia de arte libre. Encontrarás un ejemplar de esta licencia en la página de Copyleft Attitude, así como también en otros sitios.

Leyendas

Añade una explicación corta acerca de lo que representa este archivo

Elementos representados en este archivo

representa a

Historial del archivo

Haz clic sobre una fecha y hora para ver el archivo tal como apareció en ese momento.

Fecha y horaMiniaturaDimensionesUsuarioComentario
actual23:47 24 abr 2013Miniatura de la versión del 23:47 24 abr 2013960 × 650 (251 kB)Mesutaygn{{Information |Description ={{tr|1=Fotoğrafların kaynak gösterilmeden, izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu Ümit AYGÜN 'e ait...

La siguiente página usa este archivo:

Uso global del archivo

Las wikis siguientes utilizan este archivo:

Metadatos