Diferencia entre revisiones de «Embarazo humano»

Contenido eliminado Contenido añadido
Sin resumen de edición
Leugim1972 (discusión · contribs.)
m Revertidas 1 edición por 80.24.22.165 identificadas como vandalismo a la última revisión por Rαge. (TW)
Línea 373:
[[zh:妊娠]]
[[zh-yue:大肚]]
 
El meu treball de recerca tracta de els mètodes anticonceptius, l’embaràs, el part i els professionals que hi intervenen.
 
ELS MÉTODES ANTICONCEPTIUS:
 
També es poden anomenar mètodes de barrera podem trobar els masculins i femenins. De masculins hi ha el preservatiu o be la intervenció quirúrgica que es la vasectomia.
O també el femenins que són més abundants com el diu, el diafragma o l’esponja que aquests són mètodes de barrera o bé l’esponja anticonceptiva que s’impregna de espermicida i impedeix que els espermatozoides arribin a l’òvul vius.
N’hi ha’n moles més, i entre aquests destaquen els que es fan amb una intervenció quirúrgica com el lligament de trompes o bé els implants de progesterona etc.…
 
L’EMBARÁS:
 
Per a mi en treball és la part de la que més he après ja que no només són els conceptes de el desenvolupament de el fetus a l’úter de la dona, els símptomes i els tractes que ha de rebre la embarassada. Sinó que crec que aquest tema de l’embaràs te molta més importància a nivell psicològic ja que a la dona li esdevé un canvi físic i psicològic durant 9 mesos molt fort, les hormones reaccionen de diferent manera i és que te un nou ésser a dins seu… i a opinió personal crec que ha de ser preciós, per moltes coses desagradables que succeeixen en aquest període com vòmits, marejos, les contraccions doloroses, les visites al ginecòleg i tot el que comporta un embaràs, però tot això és més maco i més tendre quan saps que queda menys per poder conèixer la persona de la teva vida… el teu fill.
 
EL PART:
 
La part més esperada per la dona i els que l’envolten, començen les contraccions, cada cop més seguides s’expulsa el tap mucós i i es quan comensa el procés de sortida del nadó, els professionals com la llevadora i les infermeres es concentren a la sala de parts amb la futura mare i si hi ha’n problemes i intervé el pediatra. Si veuen que el part natural suposa un perill per a la mare o el nounat fan intervenció quirúrgica via cesària.