Usuario:Florenci Costas Farré/Taller

El Club Ciclista Selvatà Tot Bike[1]​ (CCSTB) es va fundar l'any 1992 a la Selva del Camp amb la finalitat de fomentar l'esport del ciclisme al municipi.


Activitats

editar

Al llarg dels anys ha organitzat múltiples activitats socials dirigides a totes les persones associades - unes 130 l'any 2012 - (sortida nocturna, festa de la bicicleta, esmorzar del pessebre, etc. ) així com també diverses competicions (Bicitrial, Copa Tarragona de BTT, 2 i 3 Hores de Resistència BTT, Kids Cup, etc.) i marxes no competitives (Marxa BTT (també anomenada SelvaBike), cronoescalades, etc.[2]

Pertànyer al Club també facilita l'obtenció de llicències federatives i equipació de ciclisme.

Les diverses activitats es financien mitjantçant els ingressos de les quotes de les persones associades i les que hi participen, i també mitjantçant les subvencions que atorga l'ajuntament a les entitats del municipi.

Des de l'any 2018 el Club resta inactiu per manca de relleu a la Junta.

Organització

editar

Segons els seus estatuts fundacionals, la Junta que dirigeix el Club consta de president, sots-president, secretari, tresorer i vuit vocals.

A principis de cada any, la Junta convoca a totes les persones associades a una reunió general on es presenten i es sotmeten a aprovació els comptes i activitats de la temporada anterior així com les previsions per al nou any.

Referències

editar
  1. «Referència del CCSTB al web de l'ajuntament de la Selva del Camp». 
  2. «Pàgina web del CCSTB citada al web de l'Ajuntament de la Selva del Camp».