Re:Ro.wo usurpation editar

Thanks. Wadim from ro:wiki has 1 edit, but I'll try :) Wadim (discusión) 12:05 22 jul 2008 (UTC)Responder

Migración a la extensión Babel editar

Español

Estimado Andrei Stroe, actualmente Wikipedia en español se encuentra en proceso de migración al uso exclusivo de la Extensión Babel como fuente para informar sobre el dominio de idiomas de los usuarios. Tu página de usuario aún no ha sido actualizada. Por favor, realiza el cambio siguiendo las indicaciones que encontrarás en Wikipedia:Babel, ya sea reemplazando las plantillas o categorías que actualmente estés utilizando. Ten en cuenta que estas serán borradas y reemplazadas por las nuevas.

Nota: Éste es un aviso automático generado por un bot. Para más información puedes ponerte en contacto con su operador.

English

Dear Andrei Stroe, Wikipedia in Spanish is currently migrating to Babel as the only source for informing users about Wikipedians by languages. Your user page has not yet been updated. Please follow the instructions at Wikipedia:Babel, to replace the templates or categories you are currently using. Please note these will be deleted and replaced by the new ones.

Note: This notice has been generated by a bot. For further information, please contact its operator.

Cazul Arwenz editar

Bună, în legătură cu afirmațiile lui Dan Mihai Pitea (disc. · contr. · bloq.), aș dori să clarific acuzațiile aduse acolo:

  • Foarte interesant cum domnul Pitea ajunge la concluzia că pentru toată lumea este clar că Arwenz (disc. · contr. · bloq.) este clona mea, deși Diacriticul și Andrei Stroe s-au exprimat favorabil pentru Arwenz. Se pare că abilitățile dumnealui paranormale de telepat nu funcționează la perfecție totuși.
  • Inițial nu am dorit să se știe că Arwenz este prietenă cu mine tocmai din acest motiv: știam că există administratori la RO.WP care sunt teribil de înverșunați împotriva mea și vor susține până în pânzele albe că nu poate fi o prietenă indiferent cât de mult am face să dovedim că ea este o persoană distinctă care scrie singură articolele pe care le face. Din felul în care au decurs discuțiile și blocările se poate vedea clar că am intuit foarte bine care este situația.
  • Da, așa este, este o persoană distinctă și este independentă în scrierea articolelor și în modul de a discuta. Doar la început i-am arătat cum să răspundă, adică ce acuzații să abordeze și cum să le demonteze. Deci doar la început nu a fost complet independentă în stilul de a discuta pentru că a fost necesar să învețe cum să abordeze discuțiile.
  • Afirmația "Se leagă de un argument aparent corect, dar care nu se pretează neapărat cazului" este cam nebuloasă, nu vine cu vreun exemplu concret. Sună a încercare de a dicta adevărul.
  • Pe domnul Pitea nu îl interesează faptul că Arwenz poate demonstra faptul că ea este o persoană reală - evident
  • Domnul Pitea nici măcar nu știe care a fost motivul invocat pentru blocarea mea: L-am ajutat pe Ionutzmovie care m-a invitat să îl ajut cu rezolvarea a două referințe, domnul Silenzio76 a recunoscut că intervenția mea a fost utilă dar domnul Victor Blacus s-a folosit de ocazie ca să mă blocheze pe termen nelimitat. Așa am răspuns la meta: One administrator invited me to try to save such articles from deletion (Ionutzmovie) - although he later tried to hide his invitation, and the other one (Silenzio76) decided that* my actions were beneficial and he decided to preserve those articles, instead of deleting them. And this was the first exception concerning my self-imposed topic ban, and I even said I won't make such exceptions anymore if they don't like such a beneficial exception. The exception was positive, yet they blocked me for that, and not any kind of blocking - I was blocked forever, for actually improving Wikipedia. These are the words of Victor Blacus: "Ark25 broke his promise to stop the introduction of inappropriate material" - meta:Requests for comment/Extreme abuses at the Romanian Wikipedia. Deci ceea ce spune domnul Pitea arată faptul că este destul de înverșunat împotriva mea - și mai nou și împotriva lui Arwenz - pentru că ne permitem să răspundem la acuzații. Nu contează faptul că m-am oprit din adăugarea de legături externe și în mod automat nici nu mai exista pentru mine vreun motiv să discut "interminabil" mare lucru în cadrul RO.WP. Am fost suficient de naiv ca să îl ajut Ionutzmovie și s-a folosit acest lucru pentru a fi blocat (pentru mine s-a simțit cumva ca și o capcană). Nu contează faptul că blocarea mea a fost cam șmecherească - tot ce contează este că el este enervat la culme încă după vreo 6 ani de faptul că mi-am permis să răspund la toate acuzațiile care mi s-au adus. Iar acum enervarea lui se revarsă și asupra lui Arwenz, pentru că și-a permis să învețe de la mine cum să își ia apărarea.
  • "ca rața care e evident că editează exact ce-l interesează pe Ark25, care argumentează la fel ca el, minte și nu se poate opri când a pierdut interesul să fie o persoană distinctă"". Arwenz nu a mințit ci doar și-a ascus legătura cu mine tocmai pentru că la RO.WP există persoane ca dumnealui, Pafsanias și Turbojet pe care nu îi interesează evidențele și ale căror raționamente sunt dictate se pare de ranchiună.
  • Nu este de mirare că pentru domnul Pitea totul are un răspuns clar pentru că nu îi pasă de argumente și de dovezi și consideră că este nepermis pentru mine și pentru Arwenz să răspundem la acuzații. Acesta este motivul real pe care își construiește întreaga pledoarie bazată pe presupuneri, respingerea dovezilor și probabilitățile rezultate din acest stil de a raționa: El nu suportă faptul că Arwenz răspunde la acuzații, mai ales că a învățat de la mine cum să facă asta.

Îmi cer scuze pentru că răspunsul este lung - se pare că unora le displace așa ceva teribil de mult - dar nu am cum să fiu mai scurt și să răspund în același timp la toate acuzațiile. Barecode (discusión) 03:12 15 nov 2022 (UTC)Responder

Având în vedere faptul că m-am oprit din adăugarea de legături externe, așa cum mi s-a cerut, și astfel nu a mai existat motiv pentru mine să "mă lungesc interminabil", și faptul că blocarea mea a fost făcută la un mod care arată a capcană, și faptul că a trecut deja un număr consistent de ani, cred că ar fi absolut normal să cer deblocarea mea - dar e clar că Wikipedia Română ar fi în flăcări dacă mi-aș permite să fac asta. Am spus deja că nu mă interesează să revin și îmi mențin decizia. Spun asta doar pentru că unora așa ceva li se pare absolut de neconceput deși în realitate este lucru atât de firesc. Barecode (discusión) 03:44 15 nov 2022 (UTC)Responder

Haideți să încheiem subiectul. Ajunge. Este a treia ediție de Wikipedia pe care o poluăm cu discuțiile astea interminabile. Andrei Stroe (discusión) 06:36 15 nov 2022 (UTC)Responder