Archivo:Kupiansk civilian convoy shelling.jpg

Ver la imagen en su resolución original(1280 × 853 píxeles; tamaño de archivo: 541 kB; tipo MIME: image/jpeg)

Resumen

Descripción
Русский: Автоколонна гражданских лиц, расстрелянная 25 сентября 2022 года российскими военными под Купянском (Харьковская область Украины).
Українська: Original description:
Нове звірство окупантів на Харківщині: рашисти розстріляли колону цивільних з дітьми, щонайменше 20 загиблих

Служба безпеки України розслідує ще один воєнний злочин російських військ, які нещодавно розстріляли цивільну колону в так званій «сірій зоні» між окупованим Сватовим Луганської області та звільненим Куп'янськом на Харківщині. Про це повідомив в.о. Голови СБУ Василь Малюк.
Співробітники СБУ за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розслідують цей воєнний злочин за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України.
«Наприкінці вересня рашисти повністю знищили колону з семи автомобілів. Щонайменше 20 людей загинуло, і серед них – 10 дітей. Звірячий напад на цивільних осіб вчинила диверсійно-розвідувальна група окупантів – вони зі стрілецької зброї майже впритул розстріляли шість стареньких легковиків та одну вантажівку «ГАЗель». Ворог вкотре довів, що його мета – знищення всіх українців, незалежно від віку і статі. Окупанти зазнають поразок на полі бою і від безвиході відповідають на них убивством мирних громадян. Та рашисти не уникнуть покарання – ми знайдемо кожного і змуcимо відповідати за вчинені звірства», - заявив Василь Малюк.
Остаточна кількість жертв наразі встановлюється, проводяться відповідні експертизи. Декільком людям вдалося врятуватися з пекла, зараз вони дають свідчення слідчим.
Наразі встановлюються особи убитих росіянами громадян, триває всебічне документування та збір доказів цього злочину для Міжнародного кримінального суду.
Також СБУ робить все можливе для встановлення осіб, причетних до вбивства мирних громадян. Строків давності такі злочини не мають, винні обов’язково відповідатимуть за скоєне.

За оновленими даними, медиками було знайдено тіла 24 загиблих, серед яких 13 дітей і вагітна жінка.
Fecha
Fuente Нове звірство окупантів на Харківщині: рашисти розстріляли колону цивільних з дітьми, щонайменше 20 загиблих (відео) (on Facebook)
Autor Security Service of Ukraine

Licencia

w:es:Creative Commons
atribución
Este archivo está disponible bajo la licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional.
Atribución: Ssu.gov.ua
Eres libre:
  • de compartir – de copiar, distribuir y transmitir el trabajo
  • de remezclar – de adaptar el trabajo
Bajo las siguientes condiciones:
  • atribución – Debes otorgar el crédito correspondiente, proporcionar un enlace a la licencia e indicar si realizaste algún cambio. Puedes hacerlo de cualquier manera razonable pero no de manera que sugiera que el licenciante te respalda a ti o al uso que hagas del trabajo.

Leyendas

Añade una explicación corta acerca de lo que representa este archivo
Kupiansk civilian convoy shelling

Elementos representados en este archivo

representa a

image/jpeg

Historial del archivo

Haz clic sobre una fecha y hora para ver el archivo tal como apareció en ese momento.

Fecha y horaMiniaturaDimensionesUsuarioComentario
actual22:32 6 nov 2022Miniatura de la versión del 22:32 6 nov 20221280 × 853 (541 kB)LLsUploaded a work by [https://www.facebook.com/SecurSerUkraine/posts/pfbid02KEiuUjuP1k6235iuvsQbYVG3w9GWMHk1WDENjsHprNr8MjmFGYDTn7z6zLhvMKfVl Security Service of Ukraine] from https://www.facebook.com/photo.php?fbid=456043013289281&set=pcb.456043216622594&type=3&theater with UploadWizard

Uso global del archivo