Benvingudes a totes!

Sóc consumidora de Wikipedia des de fa tant temps que no sóc capaç de recordar-ho. Tot i així, no ha estat fins al desembre del 2019 que he decidit crear un usuari i contribuir activament en la gran enciclopèdia del coneixement en format Wiki. L'existència d'aquesta enciclopèdia és sorprenent, ja que, està elaborada per diferents autors que col·laboren corregint-se mútuament, per tal de garantir la qualitat dels continguts a través del concepte d'autoria social.

Considero que l'aprenentatge cooperatiu és un dels elements essencials de la formació d'una persona, ja que no només consolida i afavoreix el coneixement sinó que també potència la competència del treball en equip.

Em resulta complicat poder intervenir en aquesta font de coneixement, ja que, les entrades i el contingut han d'adaptar-se a unes característiques i normes pròpies. Aquestes característiques són les següents: ha de ser una enciclopèdia, el posicionament del contingut ha de ser neutre , la llicència dels continguts ha de ser lliure, segueix unes normes per garantir el respecte i el civisme i la protecció de dades dels usuaris i contribuïdors, entre d'altres.